Bewaar deze activiteit als favoriet in 'Mijn naslagwerk' via het sterretje rechts naast de titel.

Schone Kleren in het Waasland

Activiteit

Lokale besturen die mondiale solidariteit belangrijk vinden, maken duurzame beleidskeuzes en waarbij eerlijke handel een belangrijk onderdeel is.

Kruibeke, Beveren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Lokeren en Sint-Niklaas gaan een samenwerking aan om te informeren en te sensibiliseren rond Schone Kleren.

Van december 2022 tot december 2023 kan je op verschillende plaatsen in het Waasland de tentoonstelling rond Schone Kleren bekijken. Tegelijkertijd zijn er ook informatieve en educatieve sessies die meer klaarheid geven over dit onderwerp.

Partners

Kruibeke, Beveren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Lokeren en Sint-Niklaas kregen voor het inhoudelijk luik en voor de tentoonstelling ondersteuning van WSM (We Social Movements). De Provincie Oost-Vlaanderen bracht de partners rond te tafel en werkte samen met hen de campagne uit en zorgde voor de financiĆ«le ondersteuning.

Doelgroep

Grote publiek + aanbod gericht naar specifieke doelgroepen

Kostprijs

Elk lokaal bestuur staat in voor het organiseren van de tentoonstelling en neemt de mogelijke kosten hiervoor op zoals transportkosten, huur ruimte, promotie- en communicatiekosten, onkosten openingsreceptie, ... De kosten voor de tentoonstelling en het educatief aanbod worden gefinancieerd door de Provincie Oost-Vlaanderen.

Enkele handige links


De tentoonstelling rond Schone Kleren kan los van deze campagne via ons documentatiecentrum gratis ontleend worden. Alle informatie kan je vinden op de website van de Provincie Oost-Vlaanderen.

kalender tentoonstelling.pdf

Lege ster Ster